EcoVakten – ett webbaserat ledningssystem

Ordning och struktur är viktigt för att styra verksamheten i rätt riktning. Ett ledningssystem ska underlätta administrationen och göra informationen lättare att använda. Få kontroll över det som är viktigt för din verksamhet gällande exempelvis miljö, kvalitet och arbetsmiljö med EcoVakten.

Vi anpassar mjukvaran efter bransch och specifika behov i samråd med dig. I och med att vårt ledningssystem är webbaserat finns verktyget ständigt tillgängligt via mobil, dator och surfplatta. Gränssnittet är mycket användarvänligt och det går snabbt att komma igång. Om du eller dina medarbetare behöver nå oss så står vi till förfogande under hela vägen från planering till implementering.

I vårt ledningssystem finns ett antal moduler med webbaserade tjänster för lagbevakning och hantering av dokument, rapporter, processer med mera. Läs mer om de olika delarna i EcoVakten:

Vill du ha ytterligare information om hur EcoVakten kan utveckla din verksamhet i önskad riktning? Hör av dig till oss på telefon, e-post eller genom kontaktformuläret!

  1. Boka en demo.

  2. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, så hör vi av oss angående tid för demo.