En partner som tar ansvar

Kommunicerar ledningen i din organisation vad ni strävar efter och hur arbetet ska gå till på ett effektivt sätt? Ett levande ledningssystem som speglar verksamhetsmålen i relation till vardagen på arbetsplatsen på ett lättförstått språk skapar bestående resultat. Ta in oss som konsult och höj nivån på ditt ledningssystem, inte minst inför certifiering enligt ISO 9001, 14001 och 18001.

Vi har erfarenheten, kompetensen och resurserna som krävs för att leverera kompletta lösningar speciellt anpassade för ditt företag. Genom att dela vår extensiva kompetens i utvärderingar och åtgärdsförslag fungerar vi som inspiratörer, bollplank och drivande projektledare. Vi behärskar hela kedjan från planering via projektledning och utförande till underhåll. För dig innebär det en tillförlitlig partner som tar ansvar för hela processen.

När det kommer till systematiskt utvecklingsarbete gällande kvalitet, arbetsmiljö och miljö är ordning och reda a och o. Vi hjälper dig som företagsledare att tänka smart och strukturerat redan från början, för ett lönsamt ledningssystem med rätt förutsättningar för ISO-certifiering. Klicka på länkarna nedan för mer detaljer om vårt arbete på olika områden:

EcoTech är ett kunskapsföretag och partner i rollen som totalentreprenör för såväl små som stora projekt. Vår ambition är alltid att leverera mervärden utan högre kostnader. För att uppnå det krävs samarbetsvilja, ömsesidigt förtroende och ansvarstagande från oss och dig som uppdragsgivare. Låter solklara besked för företagets riktlinjer och ett ordnat kvalitetsarbete som något för din verksamhet? Hör av dig till oss på telefon, e-post eller genom vårt kontaktformulär för att diskutera konsulttjänster.

 

  1. Kontakta mig.

  2. Jag vill veta mer om ert erbjudande!