EcoTech Privacy Policy

Hur vi behandlar dina personuppgifter

Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår integritetspolicy kan du läsa hur denna hantering sker. Det viktigaste vi tar upp i vår policy sammanfattas i nedan punkter.

  • Vi tydliggör ansvaret för att skydda dina rättigheter och din integritet.
  • Vi förtydligar vilka personuppgifter som behandlas för mer transparens enligt dataskyddslagstiftningen, GDPR.
  • Vi förklarar hur vi använder de personuppgifter du delar med oss, för att vi ska kunna erbjuda dig våra tjänster och ge dig bästa möjliga upplevelse av dem.

 

Integritetspolicy

Innan vi går in på detaljer skulle vi vilja belysa tre viktiga punkter som detta dokument handlar om.
Punkterna är viktiga för oss eftersom vi vet att de är viktiga för dig:

  • Vi vill tydliggöra ansvaret för att skydda dina rättigheter och din integritet.
  • Vi förklarar hur vi använder de personuppgifter du delar med oss, för att vi ska kunna erbjuda dig våra tjänster och ge dig bästa möjliga upplevelse när du är i kontakt med oss.
  • Dokumentet ska ge dig förståelse för vilka uppgifter vi samlar in och vad vi gör -respektive inte gör – med dem.

Ansvar för behandling av personuppgifter

EcoTech AB, 556361-1839. Skeppsbron 2, 21120 Malmö, är administratör och leverantör av tjänster som presenteras på www.ecotech.se. Vid registrering på www.ecotech.se kommer EcoTech att behandla dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla tjänsten. Arkivering sker enligt bokföringslagen. Registrerar du dig på vår sida godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.

När lagrar vi dina personuppgifter och cookies?

Vi samlar in informationen när du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller blir kund hos oss. Så om du vid något tillfälle lämnar din e-post till oss på hemsidan så knyts cookien till din e-postadress.

Varför behöver vi din information?

Vi vill såklart leverera en bra upplevelse och kunna erbjuda dig så relevanta erbjudanden som möjligt. Personuppgifter och cookies som du ger ifrån dig hjälper oss att personifiera din upplevelse och även leverera rätt typ av erbjudanden till dig. Det går självklart att använda vår hemsida utan att låta oss lagra cookies på din dator.

Hur länge lagras din information hos oss?

Vi sparar dina personuppgifter så länge vi har ditt medgivande.

Kakor (Cookies)

Alla som besöker en webbplats som använder kakor måste enligt lag få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur man kan välja bort dem.

Vad är Cookies?

En kaka är en textfil som används av webbläsaren för att ge användaren tillgång till olika funktioner och förbättra kundupplevelsen på vår webbshop. Du kan ta bort samtliga kakor från din webbläsare. Om du inte accepterar användandet av kakor kan du stänga av det via din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator. Vi använder två sorters kakor.

Följande typer av kakor används:

Den ena sorten kallas sessionskaka och den sparas tillfälligt under ditt besök på webbplatsen. Kakan försvinner när du stänger webbläsaren.
 Den andra sortens kaka lagras i din dator en längre tid och återanvänds vid ditt nästa besök på webbplatsen. Vid länkning till externa funktioner som Google Analytics, Google AdWords, Youtube, Facebook och Instagram, så sätts kakor in från dessa webbplatser.

Att ta bort Cookies i din webbläsare

Vill du inte tillåta lagring av cookies? Du kan närsomhelst ta bort ditt medgivande och även radera lagrade cookies. Här får du information om hur du raderar cookies på några vanliga webbläsare (klicka för extern länk):

Chrome

Safari

Firefox

Internet Explorer

Rätten att bli glömd

Du kan få dina uppgifter raderade ur våra system och register. Om du vill bli glömd i nyhetsbrevet och vårt kundregister så anmäler du det till oss på info@ecotech.se

Registrerar du dig på vår sida godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter

 

Våra underbiträden för behandling av personuppgifter:

  • DRIFT, Kontakt via chatt, USA
  • TELIA, Kontakt via telefon, Sverige
  • Microsoft, Kontakt via e-post, USA
  • WooCommerce, Kontakt via webbsida, USA
  • MailChimp, Kontakt via nyhetsbrev, USA